Yhteystiedot & tietoa meistä

Etsitkö yhteystietoja tai yhteyshenkilöitä? Mökkikartta.fi verkkopalvelun omistaa Mobile Resources Group Oy, joka vastaa palvelun toiminnasta.
Vuokralaiset: ongelmatilanteissa yhteydenotot sähköpostiin vuokraa@mökkikartta.fi ja mökinomistajat listaukset@mökkikartta.fi

Mökkikartta.fi - palvelua jo vuodesta 2018

Mökkikartta aloitti toimintansa jo vuonna 2018 alunperin portaalina, jonka pääsääntöinen tarkoitus oli auttaa mökkeilijöitä löytämään sopiva majoitus. Palvelun suosio kasvoi nopeasti ja saimme runsaasti positiivista palautetta. Tuohon aikaan resurssit laajentaa sivustoa yhä enemmän kuluttajia palvelevaksi tuntui kaukaiselta ajatukselta. Nyt olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että Mökkikartta.fi on täysin uudistunut ja moderni mökkialusta, jossa mökkeilijät voivat etsiä sopivia majoituskohteita ja mökinomistajat voivat ilmoittaa mökkinsä vuokralle.
Se miten eroamme muista on helppokäyttöisyys. Vuokralainen pyytää mökkiä vuokralle tiettynä ajankohtana ja mökinomistaja vahvistaa pyynnön olevan ok. Kaikki ylimääräiset vaiheet on hävitetty ja keskitymme vain olennaiseen, eli asiakastyytyväisyyteen. Mökinomistaja maksaa pienen palkkion vuokra-ajan päätyttyä. Palkkio käytetään markkinoinnin ylläpitämiseen, jotta voimme varmistaa jatkossakin tehokkaan näkyvyyden.

Yhteys

info@mökkikartta.fi

Osoite

PL 10, 20251 Turku

Laskutus

Hoidamme laskutuksen pääsääntöisesti sähköpostilla.