Ryhdy Mökkikartta.fi kumppaniksi

Onko sinulla upea, kaunis mökki Suomessa ja haluaisit aloittaa vuokraustoiminnan? Vuokraatko jo mökkiäsi, mutta et löydä tarpeeksi vuokralaisia?

Mökkikartta.fi on palvelu verkossa, joka yhdistää mökkien vuokraajat ja vuokralaiset. Sivustollamme vierailee kuukausittain kymmeniä tuhansia mökkejä etsiviä kuluttajia, jotka haluavat löytää lomamökin omien toiveidensa mukaisesti. Ilmoittamalla mökkisi palveluumme, voit esitellä näille ihmisille mökkisi ja antaa heille mahdollisuuden varata mökki omaan käyttöönsä. Huomaa kuitenkin, että teemme valintamme tarkkaan ja otamme palveluumme mukaan vain sellaisia mökinomistajia, jotka tarjoavat hyvän varustelutason, mukavan ja rennon mökkiilmapiirin ja jotka ovat valmiita varmistamaan vuokralaistensa viihtyvyyden.

Ilmoita mökki ilmaiseksi

Mökin ilmoittaminen on helppoa ja maksutonta. Saat kaipaamasi reilua näkyvyyttä heti!

Helppokäyttöinen

Asiakkaat voivat tehdä varauksia suoraan verkossa. Pääset hallinoimaan varauksia Oma-Tili -osiosta.

Ilmainen palvelu

Saat itse hoitaa koko vuokrausprosessin, me emme veloita mitään.

Mökkien pitäminen tyhjillään on huono ja kallis vaihtoehto

Vuokraamalla mökkiä aina, kun et itse käytä sitä voit ansaita reilusti lisätuloja, sen lisäksi, että saat maksettua mökin seisottamisesta koituvat kustannukset. Otetaan yksinkertainen esimerkki vuokratoiminnan kannattavuuden laskemisesta: sinulla on mökki, jota haluat vuokrata eteenpäin vähintään 60€ hintaan per yö. Mökkisi on varattuna 80 vuorokautta vuodessa, joka tarkoittaa, että ansaitset 80 x 60 € ylimääräistä rahaa, sen sijaan että antaisit mökkisi olla tyhjillään.

Aloita vuokratoiminta jo tänään!

Pääset helposti alkuun ilman ylimääräisiä kustannuksia, ilmoittamalla mökkisi palveluumme. Mökin ilmoittautuminen tapahtuu siten, että rekisteröidyt ensin palvelun käyttäjäksi. Kun olet rekisteröitynyt palveluun, pääset "oma-tili" osioon, jossa voit hallita mökkiesi vuokrakalentereita ja lisätä mökin vuokrakohteiden listalle. Kaikki tämä on ilmaista, sillä toimintamme perustuu tulospohjaiseen ansaintamalliin, jossa maksat vain kun saat vuokralaisen. Toisinsanoen, jos sinä et antaise rahaa, niin emme mekään.

Oletko bloggaaja tai sisällöntuottaja?

Ansaitse lisätuloja mainostamalla maksutonta mökkienvälityspalveluamme. Mökkikartta.fi tarjoaa Suomen parhaimman valikoiman mökkejä ja loma-asuntoja kaikille. Mökinomistajat saavat tehokasta näkyvyyttä ja luotettavia vuokralaisia koko Suomen edullisimpaan hintaan.

Onko sinulla kysyttävää?

Jos et ole varma miten palvelumme toimii tai tarvitset apua esimerkiksi mökkisi listaamisessa, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@mökkikartta.fi.

Card image cap

Varmistamme reilun näkyvyyden!

Autamme vuokrakohteitasi saamaan parhaan mahdollisen näkyvyyden asiantuntemuksellamme. Mainostamme kohteitasi myös digitaalisissa medioissa.

Luo maksuton omistajan tili heti

Et sitoudu vielä mihinkään rekisteröityessäsi palveluun