Toimintamallimme
Miten Mökkikartta toimii?

Teemme joka päivä kovasti töitä ollaksemme Suomen paras mökkihakukone, joka auttaa käyttäjiä löytämään tarvittavat majoitusvaihtoehdot luotettavasti ja turvallisesti. Nopea haku Mökkikartta-sivustolla etsii sinulle majoituskohteita suoraan suomalaisten mökintarjoajaien sivuilta sekunneissa. Keräämme puolestasi tarjouksia, joita muutoin voisi olla vaikea löytää. Vertaile vaihtoehtoja ja siirry tekemään varaus mökistä suoraan yhteistyökumppanin sivuille. Palvelumme käyttäminen on sinulle täysin ilmaista, nyt ja aina. Ansaitsemme pienen palkkion sivustomme kautta kulkevan liikenteen tekemistä varauksista yhteistyökumppaneiltamme. Toinen tapa, jolla ansaitsemme rahaa, on matkantarjoajien mainokset sivuillamme.

Miten esitämme hakutuloksia

Lajittelemme hakutulokset aina asiakkaan asettamien kriteerien perusteella. Ansaitsemamme palkkio saattaa kuitenkin vaikuttaa sijoitusten järjestykseen, mutta ilmoitamme aina erikseen ”sponsoroidusta” sisällöstä. Jos kriteereitä ei ole asetettu, näytämme mökit sivustolla perustuvan suosion mukaisesti.

Hinnat, jotka näkyvät sivuillamme.

Pyrimme aina esittämään hinnat mahdollisimman tarkasti ja ajankohtaisesti, mutta joskus hinnoissa voi esiintyä epätarkkuuksia. Tämä voi johtua siitä, ettei varaussivusto päivitä tarjoamaansa, tai heidän tietokantansa ei ole suoraan yhteydessä meidän tietokantoihimme.