Autamme kymmeniä tuhansia matkailijoita tekemään hyviä majoituspäätöksiä kuukausittain
Autamme sinuakin!

Me Mökkikartta-sivustolla tiedämme, miten vaikeaa sopivan majoituksen löytäminen on. Sen pitäisi olla helppoa, mutta monesti sopivat majoitustarjoukset ja kohteet on vaikea löytää, sillä satojen nettisivujen selaaminen sopivien kohteiden löytämiseksi on turhauttavaa. Me haluamme muuttaa matkailualaa pysyvästi ja kehitimme Mökkikartta-sivuston, jonka avulla majoittujat löytävät parhaat vuokramökit suomesta jo nopealla silmäyksellä.

Miten palvelu toimii?

Uniikin teknologiamme ansiosta pystymme löytämään sinulle sopivia tarjouksia yhteistyökumppaneidemme avulla. Jo nopealla silmäyksellä saat selkeän kuvan kohde alueesi majoitusvaihtoehdoista ilman, että joudut kahlaamaan läpi tuhansia verkkosivuja. Olemme varmoja, että sivuiltamme löydät juuri mitä etsitkin.

Meidän parhaan hinnan takuu

Olemme varmoja, että palvelustamme löytyy parhaat majoitusvaihtoehdot parhailla hinnoilla. Riippuen kulloinkin käytössä olevasta teknologiasta, hintatiedot tuodaan suoraan yhteistyökumppanin kautta, jolloin tiedon välityksessä saattaa ilmetä viivettä.

Meidän tiimimme

Suomalainen tiimimme, jolla on pitkä historia mökkeilystä tietää tasan tarkkaan mitä majoittujat haluavat. Siksi olemme mökkien lisäksi lisänneet sivuille myös oppaita ja vinkkejä matkaasi varten.

Ota yhteyttä

  • Apua
  • Mökin omistajat
  • Mainoskumppanit
Tietosuojakäytäntö Evästekäytäntö Yleiset käyttöehdot ©2022 Mökkikartta

Etsi halpoja mökkejä ja loma-asuntoja Mökkikartan mökkihaulla. Etsi suostuimpien kohteiden edullisimmat majoitustarjoukset ympäri Suomen. Mökkikartta etsii ja löytää puolestasi parhaat majoitusvaihtoehdot useilta sivustoilta ja auttaa vertailemaan majoituskuluja. Löydä mökki ja tee varaus jo tänään!

Mökkikartta on osa DigitalFox palveluverkostoa, joka on Suomen ketterin vertailupalveluiden tarjoaja internetissä.