VPN yhteydellä halvempi majoitus

VPN yhteydellä halvempi majoitus

VPN-yhteydet ovat olleet olemassa jo kymmeniä vuosia, mutta vasta hiljattain ihmiset ovat ymmärtäneet sen hyödylliset vaikutukset. Tieto, että lennot ovat halvempia incognito-selaimella tai VPN-yhteydellä on yleistä mutta entä majoitus? Teimme tutkimuksen yhteistyössä VPN-palvelu.fi kanssa, jonka tarkoituksena oli selvittää vaikuttaako VPN-yhteyden käyttäminen oikeasti sivuilla näkyviin hakutuloksiin. Lopputulos oli hämmästyttävä sillä VPN-yhteys oikeasti vaikuttaa hintoihin jopa 50%.

Näin tutkimus eteni

Tarkkailimme ensin hintoja ilman VPN-yhteyttä ja kirjasimme ne ylös tietyiltä kohteilta. Jos henkilö hakee useamman kerran majoitusta tietyltä alueelta ilman, että poistaa evästeitään tietokoneelta näyttää hakutulos kaikkein kalleimat majoitusvaihtoehdot. Tämän jälkeen käynnistimme VPN:n ja katsoimme kuinka tulokset muuttuivat dramaattisesti hetkessä. Ylimpien vaihtoehtojen keskimääräinen hinnanmuutos oli -50% seuraavissa palveluissa: Trivago, Momondo ja Hotels.com. Emme tietenkään voi taata, että kaikki saisivat samat hyödyt VPN:n palveluista, mutta tutkimus osoitti että sen käyttämisellä ja majoituksen kustannuksilla on huomattava korrelaatio. Majoitus oli sitä edullisempi mitä kauemmaksi VPN-yhteys oli yhdistetty. VPN tarjoaa paljon muitakin hyötyjä myös majoituksen lisäksi

VPN-yhteyden käyttäminen on tehokas tapa turvata oman verkkoselaimen käyttäminen sillä palveluntarjoaja ei näe mitä sivustoja selailet eikä pääse käsiksi lokitietoihin joita normaalisti kerätään. Yleisin VPN:n käyttökohde on tietoturvan parantaminen, se tekee hakkereiden työstä huomattavasti vaikeampaa joten myös verkkomaksaminen ja muut palvelut ovat merkittävästi turvallisempia. Lisäksi pääsee katsomaan ulkomaisia lähetyksiä eri ohjelmista ilman ylimääräistä maksua. Jos VPN-yhteys kiinnostaa myös sinua kokeile VPN vertailu palvelua, jossa näet että halvimmat VPN:nt ovat jopa ilmaisia ja parhaimmat vain muutaman euron kuukaudessa.

Valitettavasti tämä kikka ei toimi aivan kaikissa palveluissa. Vain kansainvälisissä suurissa palveluissa jotka hyödyntävät verkosta ja käyttäjistä kerättyä dataa.


mainos

Listaa mökkisi ilmaiseksi:

Haluatko ansaita lisätuloja? Listaa mökki ilmaiseksi palveluumme ja vastaanota potentiaalisten vuokralaisten yhteydenottoja.

Emme peri lainkaan palkkioita vuokratuista mökeistä. Ei sitoutumista.

Rekisteröidy palveluun, lisää mökkisi tiedot ja nauti yhteydenotoista!


mainos

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Card image cap

Mökki Vuosivuokralle 2021-2022

Mökkikartta.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua koko Suomen kattavaan mökkivuokra valikoimaan. Voit varata mökkejä viikonlopuksi, viikoksi, kuukaudeksi tai jopa vuosivuokralle. Jos haave

Lue lisää
Card image cap

Vuokramökit Lappi

Lappi tarkoittaa Suomen pohjoisinta osaa, joka sijaitsee Kemin pohjoispuolella. Alue on suosittu lomakohde, joten alueelta löytyy paljon vuokramökkejä, jotka saat kätevästi varattua netistä..

Lue lisää
Card image cap

Vuokramökit Uusimaa

Jos asut Etelä-Suomessa ei sinun tarvitse välttämättä suunnata pohjoiseen kokeaksesi Suomen kauniin luonnon ja sen nähtävyydet sekä tunnelman. Myös Uudeltamaalta löytyy tuhansia vuokramö

Lue lisää