Vuokramökit Turku

Vuokramökit Turku

Turku on Suomen kaupunki ja Varsinais-Suomen maakunnan keskus, joka sijaitsee Aurajoen suulla Saaristomeren rannikolla. Turun alueella on runsaasti tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekkin.

Turun vuokramökit ja Loma-asunnot

Turku on ehdottoman hyvä mökkilomakohde upeine maisemineen ja kauniine luontoineen. Turun saaristo sopii lomakohteeksi etenkin keväisin ja kesäisin.

Edulliset vuokramökit Turku

Turusta löytyy lukuisia edullisia vuokramökkejä ja loma-asuntoja. Voit tarkastella Turun alueen mökkitarjontaa ja katsoa minkälainen mökki sopii sinulle. Lähes kaikki mökit sisältävät saunan ja paljun. Myös talvisin Turun alue on suosittu mökkilomakohde, samoin Turun saaristo. Vuokraa mökki Turusta!

Turun nähtävyydet

Turussa ja etenkin Turun saaristossa on paljon nähtävyyksiä ja historian helmiä sekä upeaa luontoa joen uomassa. Voit poiketa mökkilomaltasi kaupunkiin vaikka ostoksille halutessasi. Palvelut ovat kaikki lähellä, vaikka pääset 100% mökkitunnelmaan luonnon syleilyssä.


mainos

Listaa mökkisi ilmaiseksi:

Haluatko ansaita lisätuloja? Listaa mökki ilmaiseksi palveluumme ja vastaanota potentiaalisten vuokralaisten yhteydenottoja.

Emme peri lainkaan palkkioita vuokratuista mökeistä. Ei sitoutumista.

Rekisteröidy palveluun, lisää mökkisi tiedot ja nauti yhteydenotoista!


mainos

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Card image cap

Mökki Vuosivuokralle 2021-2022

Mökkikartta.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua koko Suomen kattavaan mökkivuokra valikoimaan. Voit varata mökkejä viikonlopuksi, viikoksi, kuukaudeksi tai jopa vuosivuokralle. Jos haave

Lue lisää
Card image cap

Vuokramökit Lappi

Lappi tarkoittaa Suomen pohjoisinta osaa, joka sijaitsee Kemin pohjoispuolella. Alue on suosittu lomakohde, joten alueelta löytyy paljon vuokramökkejä, jotka saat kätevästi varattua netistä..

Lue lisää
Card image cap

Vuokramökit Uusimaa

Jos asut Etelä-Suomessa ei sinun tarvitse välttämättä suunnata pohjoiseen kokeaksesi Suomen kauniin luonnon ja sen nähtävyydet sekä tunnelman. Myös Uudeltamaalta löytyy tuhansia vuokramö

Lue lisää