Laita mökki vuokralle (2021) – ansaitse kymmeniä tuhansia euroja!

Laita mökki vuokralle (2021) – ansaitse kymmeniä tuhansia euroja!

Laita mökki vuokralle jo tänään ja ala tienaamaan lisätuloja. Innokkaat mökkeilijät ovat heti valmiita maksamaan lomasta sinun mökilläsi.

Mökin vuokraaminen on järkevää etenkin jos mökkiä tulee itse käytettä vain muutaman kerran vuodessa. Muun muassa Iltasanomat hiljattain uutisoi mökinomistajan voivan tienata jopa 25000 euroa vuodessa yksittäisestä mökistä, jos mökki on edes puolet vuodesta vuokrattuna.

Miten Mökkikartta.fi auttaa sinua vuokraamaan mökkiä?

Mökkikartta.fi on mökkiportaali verkossa, jossa vierailee kuukausittain kymmeniä tuhansia innokkaita mökkeilijöitä, jotka ovat valmiina maksamaan lomastaan mökilläsi. Me annamme sinun listata mökkisi ilman maksua sivustollemme. Perimme pienen palkkion vain silloin, kun vuokralainen löytyy. Toisin sanoen me ansaitsemme vain jos sinäkin ansaitset.

Toinen etu palvelussamme on edulliset kustannukset ja kevyet rakenteet. Me välitämme sinulle tiedon vuokraamisesta, jonka jälkeen sinä saat hoitaa loput. Perimämme palkkio on jopa yli puolet pienempi kuin monilla mulla mökkitoimijoilla Suomessa!

Vertailun vuoksi kerrottakoon, että Suomessa on vapaa-ajan asuntoja yli puolimiljoonaa, jotka seisovat tyhjillään joka vuosi aiheuttamassa kuluja omistajilleen.

Mitä vuokraa mökistä voi pyytää?

Sinä saat itse päättää hinnan, jolla olet valmis vuokraamaan mökkiäsi. Suuntaa-antavia arvioita on kuitenkin hyvä hakea muualta verkosta. Esimerkiksi Lapissa, keskimääräinen mökkiviikko maksaa noin 700 -1100 euroa, Turun saaristossa vastaavasti 800 – 1000 euroa.

Aseta mökki vuokralle palvelusamme täysin ilmaiseksi. Samalla hyödynnät tehokasta näkyvyyttämme eri digitaalisissa kanavissa.

Jos tarvitset apua mökin listaamisessa tai sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä info@mökkikartta.fi


mainos

Listaa mökkisi ilmaiseksi:

Haluatko ansaita lisätuloja? Listaa mökki ilmaiseksi palveluumme ja vastaanota potentiaalisten vuokralaisten yhteydenottoja.

Emme peri lainkaan palkkioita vuokratuista mökeistä. Ei sitoutumista.

Rekisteröidy palveluun, lisää mökkisi tiedot ja nauti yhteydenotoista!


mainos

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Card image cap

Mökki Vuosivuokralle 2021-2022

Mökkikartta.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua koko Suomen kattavaan mökkivuokra valikoimaan. Voit varata mökkejä viikonlopuksi, viikoksi, kuukaudeksi tai jopa vuosivuokralle. Jos haave

Lue lisää
Card image cap

Vuokramökit Lappi

Lappi tarkoittaa Suomen pohjoisinta osaa, joka sijaitsee Kemin pohjoispuolella. Alue on suosittu lomakohde, joten alueelta löytyy paljon vuokramökkejä, jotka saat kätevästi varattua netistä..

Lue lisää
Card image cap

Vuokramökit Uusimaa

Jos asut Etelä-Suomessa ei sinun tarvitse välttämättä suunnata pohjoiseen kokeaksesi Suomen kauniin luonnon ja sen nähtävyydet sekä tunnelman. Myös Uudeltamaalta löytyy tuhansia vuokramö

Lue lisää