Lomarengas

Lomarengas

Lomarengas on suomalainen mökkien ja loma-asuntojen välittäjä. Yritys on yksityisomisteinen, jonka suurin omistajaryhmä on mökinomistajat ja matkailuyrittäjät. Jo vuonna 2015 Lomarenkaan verkkosivustolla oli yli 230 000 kävijää kuukaudessa. Lomarengas on Suomen suurin alan yritys laajimmalla valikoimallaan, lähes 4000 mökkiä ja yli 16 000 vuodepaikkaa. Lomarenkaan suosio on kasvanut vuosivuodelta ja se näkyy myös esimerkiksi vuokrattavien-asuntojen kysynnässä.

Yritys tarjoaa myös majoitusmahdollisuuksia ulkomaille kuten esimerkiksi espanjaan, peräti kolmas osa yrityksen liikevaihdosta tulee ulkomaan vuokra-asunnoista.

Lomarengas historia

Lomarenkaan juuret johtavat 1960-luvulle, jolloin Suomen maatilamatkailua alettiin organisoida. Tuolloin tuettua lomatoimintaa järjestävä Lomaliitto sai ruotsalaiselta sisarjärjestöltään Resolta idean maatiloilla tapahtuvasta lomatoiminnasta, suosituimpina vuodenaikoina (kesä-ja talvilomat). Vuonna 1964 Lomaliitto tarjosi reilut 1200 vuodepaikkaa 200 maatalossa. Pian tuon jälkeen maatilalomia alkoi järjestää myös maatalousväen lomajärjestö ”Sininen rengas”. Tämän lisäksi Suomen Matkailuliitto järjesti maatilamajoitusta Lapissa talvilomien aikaan. Vuonna 1967 nämä edellä mainitut kolme yritystä yhdistivät liiketoimintansa Lomarengas ry:kssi. Vuonna 1997 organisaatio muutoksia tapahtui ja varsinainen vuokraustoiminta jäi yhtiöksi muuttunneelle Lomarengas Oy:lle. Lomarenkaan tarjonta

Lomarengas on Suomen vanhin ja tunnetuin alan yritys. Lomarenkaan sivuilta löydät lomamökit joka lähtöön aina erämajoituksista mahtaviin huviloihin. Voit valita omasi lähes 4000 kotimaan loma-asunnon joukosta.

Kaikki Lomarenkaan vuokraamat mökit ovat laatutarkastettu ja luokiteltu, voit myös halutessasi tutustua asiakkaiden antamiin arvioihin ja kommentteihin.

Mökin vuokraaminen ei voisi olla helpompaa, se onnistuu verkossa millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys. Asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa löytämään parhaan loma-asunnon.

Katso artikkelin kirjoittamis hetkellä suosituimmat lomakohteet:

 • Vuokramökit Lappi
 • Vuokramökit Uusimaa
 • Vuokramökit Turku
 • Vuokramökit Pirkanmaa

 • mainos

  Listaa mökkisi ilmaiseksi:

  Haluatko ansaita lisätuloja? Listaa mökki ilmaiseksi palveluumme ja vastaanota potentiaalisten vuokralaisten yhteydenottoja.

  Emme peri lainkaan palkkioita vuokratuista mökeistä. Ei sitoutumista.

  Rekisteröidy palveluun, lisää mökkisi tiedot ja nauti yhteydenotoista!


  mainos

  Aiheeseen liittyvät artikkelit:

  Card image cap

  Mökki Vuosivuokralle 2021-2022

  Mökkikartta.fi tarjoaa sinulle mahdollisuuden tutustua koko Suomen kattavaan mökkivuokra valikoimaan. Voit varata mökkejä viikonlopuksi, viikoksi, kuukaudeksi tai jopa vuosivuokralle. Jos haave

  Lue lisää
  Card image cap

  Vuokramökit Lappi

  Lappi tarkoittaa Suomen pohjoisinta osaa, joka sijaitsee Kemin pohjoispuolella. Alue on suosittu lomakohde, joten alueelta löytyy paljon vuokramökkejä, jotka saat kätevästi varattua netistä..

  Lue lisää
  Card image cap

  Vuokramökit Uusimaa

  Jos asut Etelä-Suomessa ei sinun tarvitse välttämättä suunnata pohjoiseen kokeaksesi Suomen kauniin luonnon ja sen nähtävyydet sekä tunnelman. Myös Uudeltamaalta löytyy tuhansia vuokramö

  Lue lisää